Bonk Token Nedir ? Nasıl Alınır ? Solana Meme Coin

Bonk Token Nedir Nasıl Alınır Solana Meme Coin

Bir haftada Coinmarketcap verilerine göre tam x20 yapmış Bonk Token nedir gelin birlikte göz atalım. 

Yeni Shiba olma yolunda bir hafta gibi kısa sürede emin adımlarla ilerleyen Solana ağının ilk köpek meme coini Bonk token nedir? Bonk token piyasa verileri nelerdir ve Bonk Inu nasıl alınır? Hadi başlayalım.

Bonk Inu ayı piyasasında parlayan bir yıldız olmaya aday ve Solana ağının geçirdiği sancılı süreci bitirme yolunda ilerleyen bir meme coindir. Toplam arzı 100 trilyon adet olan Bonk tokenin şu anki piyasada dolaşan arzı ise 56 trilyon adet. Piyasa değeri ise yaklaşık 100 milyon dolar civarında.

Solana ağındaki bir çok proje henüz 1 hafta dolmamışken Bonk Inu’ya destek vermiş durumda. Bu projeler gelirlerinin bellli bir kısmı ile piyasadan Bonk token alıp yakım yapıyorlar. Bu projelerin başında Degods, Famous Fox, Aurory gibi ünlü NFT koleksiyonları da bulunuyor.

Kullanıcı tarafında ise gerek yakım mekanizmasının olması, gerek bol sıfırlı olması nedeniyle oldukça rağbet görüyor. Çoğu kullanıcı şimdiden yeni Shiba Inu olacağını düşünmeye başladı. Ünlü isimlerin desteği , kullanıcı ilgisi gibi etkenler ön plana çıktığında Bonk’un önümüzdeki günlerde de piyasada adından sıkça söz ettireceği kesin gibi görünüyor.

Bizler de Kripto Kurdu Ailesi olarak Bonk Inu henüz 4 günlük iken sizlerle paylaştık. O günden bugüne tam %300 artış gösterdi. Bonk token ile ilgili paylaşımlarımızı aşağıya link olarak bırakıyorum. 

Peki Bonk Token Nasıl Alınır?

Bonk token henüz hiç bir merkezi borsada listelenmeden sizlerle paylaşmıştık. Şu an için Mexc ve Huobi borsası Bonk tokeni listeledi ve önümüzdeki günlerde bir çok borsada listeleneceğinden şüphemiz yok. Asıl merak edilen ise Binance’in Bonk’u listeleyip listelemeyeceği… 

Siz de komisyon indirimi ile Bonk token almak isterseniz aşağıdaki linklerimizi kullanabilirsiniz. Ayrıca bu linklerle kayıt olduğunuzda sitemizden ekstra 100 puan da kazanacaksınız.

Sizler de Bonk token hakkında düşüncelerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Sizce yeni Shiba olur mu ? Binance, Bonk tokenı listeler mi?

12 Yorum
Satır içi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Crypto_tugrul
Crypto_tugrul
1 yıl önce

👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍

Recepdurmaz
Recepdurmaz
1 yıl önce

<3

libertarian
libertarian
1 yıl önce

umarım hype sönmez biz de güzel bir şekilde faydalanırız

hsynglr
hsynglr
1 yıl önce

Emeğinize sağlık

fbm111718
fbm111718
1 yıl önce

Tebrikler yine farkınızı ortaya koydunuz

timurlenk
timurlenk
1 yıl önce

almak için geç kaldım bi dahaki fırsatlara artık

Uncuer
Uncuer
1 yıl önce

Şu piyasada başka güvenilir insan var mı bilmiyorum siz varken araştırmaya da ihtiyaç duymuyorum, 0 sermaye ile bonk token aldım yine sizin vesilenizle 12 günlük dappbay etkinliğinden gelen bedava nft leri satıp sermaye yaptım her türlü win-win 1 yılı aşkın süredir takip ediyorum, arada katılamadığım çok etkinliğiniz oldu sizinle hepsine giremediğim için pişmanım teşekkürler Kriptonun Kurtları. auuuuuv

Nesrin
Nesrin
1 yıl önce

emeğinize sağlık çok teşekkürler

command
command
1 yıl önce

emeğinize sağlık

Can-35
Can-35
1 yıl önce

Emeğinize sağlık.

kripto kurdu logo

BEKLE!

YouTube kanalımızı ziyaret ettiniz mi?

Cevabınız hayırsa;

Son gelişmelerden ve birçok fırsattan yararlanmak için 

Scroll to Top